Photographing Af - Watch Out For Lucy

Jobba med reklam

När jag var liten och gick på högstadiet så ville jag praktisera på någon reklamfirma, det var mitt drömjobb. Det verkade så kul att jobba med reklam. Det var något som jag kände att jag ville jobba med. Och det är säkert roligt att tänka ut hur man ska kunna göra bra reklam, på vilket sätt man kan göra det på bästa sätt.

Jag skulle tycka att det var roligt att skriva lite roliga reklambitar att hitta på lite roliga slogans eller liknande. kan tänka mig att det är kul att jobba med företag som till exempel smarter marketing. So håller på med marknadsföring och hitta smarta sätt att ge bra reklam åt sina kunder.

Andra jobb som jag ville ha

Jag ville också bli flygvärdinna, det var ett jobb som skulle vara kul att ha. Eftersom jag älskar att resa så tänkte jagatt det måste ju vara toppen att jobba som flygvärdinna, för då får man ju resa hur mycket som helt plus att man får ha sina fina små dräkter och så vidare. Ja det är mycket som verkar väldigt roligt när man är liten.

Men att jobba med reklam är något som jag tror är skönare än att vara flygvärdinna om man tänker på att man har ju väldet oregelbundna tider som flygvärdinna och det kan nog vara påfrestande att flyga hela tiden och så. Då känns det lite mer stabilare med att jobba med smarter marketing då man har ett mer normalt jobb med normala arbetstider. Så om man kan välja så blir det nog det ändå av just den anledningen. Ja det finns ju mycket som kan vara kul att jobba med och det är ju kul att det finns så mycket att välja bland och att vi alla är olika och tycker olika saker är roligt och vill jobba med olika saker.